Geweldige nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens: dat in 2013 de manier waarop ge uzelf ziet enigszins moge samenvallen met hoe de wereld u ziet. Dan komt het goed.

Tenzij ge uzelf ziet als een klootzak. Hetgeen ge dan allicht wel zijt, maar toch: voor u de wens dat de manier waarop een deel van de wereld u eventueel nog als niet-klootzak ziet, u van uw niet-klootzak-zijn moge overtuigen. Dat is voor iedereen leuker.

– – – 

Ik zie mezelf als meneer middelmaat. Redelijk goed in alles wat ik doe. Maar geweldig in niks.  Enjoying my mediocre life.

En dan bleek dit jaar meer dan eens dat de wereld mij zo niet ziet. Dat ik gezien word als iemand die iets kan, die wat weet, die van alles wel iets weet te maken.

En dus is mijn nieuwjaarswens vertaald naar mijzelf dat ik hoop dat de wereld dit jaar verder gaat met mij te overtuigen dat ik wel geweldig in iets ben. Of dat ik eens geweldig word in iets dat ik doe. Of, we leven op hoop, iets van beide.

Schol.

4 gedachten over “Geweldige nieuwjaarswens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s