En de winnaar is…

Hotel Gent

Wat nog beloofd was: een winnaar bekend te maken van de wedstrijd “Win een overnachting in het Track-Hotel“, aka de hotelkamer in de klokkentoren van Gent-Sint-Pieters.

Er waren 31 inzendingen. Veerle, de meest enthousiaste deelneemster die zelfs een lapdance beloofde in ruil voor een nachtje in de hoogte, zette ik er voor haar goodwill 2 keer in. Kristien & Jan, een bevriend koppel dat enkele dagen ervoor in het huwelijksbootje treedt en het qua wittebroodstoestand helemaal zag zitten om een nacht in het station te slapen, zette ik er drie keer in.

Zodus was er een lijstje van 1 tot 34. Via een random generator kregen ze allemaal een volgnummer. En dan werd er een al eveneens random nummer tussen 1 en 34 getrokken. En ondanks hevig supporteren voor nummer 1 en 7 (ik heb dus nog nooit een lapdance gehad) en nummer 8, 11 of 16 (wittebroodsgeschenk), viel het lot op nummer 18. Dat nummer was toegewezen aan de 28ste deelnemer: Marion Van Hecke, aka @mylittlephony_.

Geen slechte keuze van het lot trouwens, dit was haar motivatie:

Houbi!!!!
Oh man, wat klinkt dat heerlijk. Zeker omdat het lief jarig is op 3 augustus en ik nog geen spectaculair cadeau heb. 
Echt, niet gezeverd. Momenteel krijgt ie een fietsjasje. Dat hij zelf heeft uitgekozen. Lousy girlfriend, anyone?
Dit zou werkelijk een gods/dirksgeschenk zijn.
Ik propagandeer uw blog met graagte! Bij deze is reclame voor de wedstrijd al gemaakt via Twitter.
Ik duim keihard voor mezelf. En het lief.

Een lapdance, it is not. Maar leuk, dat wel.

Voor de gein ook nog een nummer 2, 3, 4 en 5 getrokken. Voor het geval Marion toch om de een of andere reden niet zou kunnen.

2: random nummer 7, toegewezen aan de 32ste deelnemer. Veerle, aka die van de lapdance. De vloek die hier opsteeg moet van ver hoorbaar zijn geweest. De zucht van opluchting van m’n vriendin, allicht ook.
3: random nummer 17, toegewezen aan de 23ste deelnemer. De twitteraar @sandervdm.
4: random nummer 5, toegewezen aan de  7de deelnemer. Mail-deelnemer Robby van Genechten.
en 5: random nummer 2, toegewezen aan de 4de deelnemer. @Mariemaitre, wat ook jammer is want zij had er ook bij een gelijkaardige wedstrijd bij Appelogen al net naast gegrepen(en ze heeft hier al voor menig leuk moment gezorgd in haar PR-rol voor Lego).

Sorry @issuus, @pieterbl (die me onlangs nog 8 mooie avonden Gent Jazz cadeau gedaan had), collega las_ania, @vromant of @janseurinck (de enige die de opmerking maakte dat twitter-wedstrijden niet deugen, gelijk heeft hij, maar het bleek eveneens een effectieve manier om wat meer mensen van het bestaan van dit soort kleinschalige wedstrijd op de hoogte te brengen) en al de anderen. You were not even close.

Merci deelnemers, Track, de B-holding in het algemeen en @SansSouciCrea in het bijzonder. Het was mij aangenaam. En ik hoop voor @mylittlephony_ dat het al even aangenaam wordt. Slaap zacht, daarboven.

4 gedachten over “En de winnaar is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s