Vermoedens

Graag uw aandacht voor volgend Nederlands opsporingsbericht:

Schennispleger langs Halve Zolenpad

Waalwijk, 13-06-2012

De politie zoekt een man van ongeveer 40 jaar oud, die schennis der eerbaarheid pleegde langs het Halve Zolenpad.

Een meldster (20) deed aangifte tegen de potloodventer. De vrouw fietste dinsdagavond 12 juni 2012 om 22.15 uur vanuit de Bachlaan via het Halve Zolenpad richting de Midden-Brabant weg. Zij zag links het speeltuintje en iets verder rechts wat bankjes. Op een van die bankjes zat de man de masturberen. Hij had zijn broek op zijn enkels. Toen de vrouw voorbij fietste, trok hij snel zijn vest/shirt over zijn gezicht. Vermoedelijk wilde hij herkenning voorkomen.

Toch kon de vrouw in haar aangifte een signalement van de exhibitionist opgeven. Het ging om een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Hij droeg een donker baseballpetje, waaronder geen haar zichtbaar was. De man was brildragend (ronde glazen) 
De politie onderzoekt het voorval. Zij roept eventuele getuigen en mensen die menen de dader aan het signalement te herkennen op om contact op te nemen via 0900-8844. 

Vermoedelijk wilde hij herkenning voorkomen? Gelukkig houdt de Hollandse pliesie hier een slag onder de arm. Vreemd genoeg niet in de rest van het bericht. Misschien toch beter de rest wat herschreven:

Schennispleger langs Halve Zolenpad

Waalwijk, 13-06-2012
De politie zoekt een man van ongeveer 40 jaar oud, die schennis der eerbaarheid pleegde langs het Halve Zolenpad. Vermoedelijk omdat schennis de eerbaarheid langs het Halve Zolenpad een wetsovertreding is.

Een meldster (20) deed aangifte tegen de potloodventer. Vermoedelijk omdat ze oprecht gechoqueerd was of omdat ze nu eenmaal het type mens is dat voor het minste en geringste proces-verbaal laat opmaken. De vrouw fietste dinsdagavond 12 juni 2012 om 22.15 uur vanuit de Bachlaan via het Halve Zolenpad richting de Midden-Brabant weg. Vermoedelijk omdat dit de korste weg is tussen die twee punten. Zij zag links het speeltuintje en iets verder rechts wat bankjes. Vermoedelijk omdat die daar stonden en meldster niet brildragend is en speeltuintje en bankjes dus prima kon waarnemen. Op een van die bankjes zat de man de masturberen. Vermoedelijk omdat hij moe wordt van dat rechtstaand te doen. Hij had zijn broek op zijn enkels. Vermoedelijk omdat dat makkelijker rukt. Toen de vrouw voorbij fietste, trok hij snel zijn vest/shirt over zijn gezicht. Vermoedelijk wilde hij herkenning voorkomen, werd hij plots bevangen door schaamte of wilde hij zijn gezicht beschermen tegen opspattende steentjes door de fietsende vrouw.

Toch kon de vrouw in haar aangifte een signalement van de exhibitionist opgeven. Vermoedelijk omdat ze helderziend is. Het ging om een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Vermoedelijk omdat zijn snikkel in niks leek op die van een jonge neger. Hij droeg een donker baseballpetje, waaronder geen haar zichtbaar was. Vermoedelijk omdat er geen haar onder zat of omdat het er moedwillig allemaal onder was gestopt. De man was brildragend (ronde glazen). Vermoedelijk omdat hij in meer of mindere mate ver- en/of bijziend is of dat wel leuk vind staan.
De politie onderzoekt het voorval. Vermoedelijk omdat ze de man wil arresteren. Zij roept eventuele getuigen en mensen die menen de dader aan het signalement te herkennen op om contact op te nemen via 0900-8844. Vemoedelijk omdat ze daar de telefoon wel zullen beantwoorden, tenzij ze er op dat moment net naar de uitreiking van de No Shit Sherlock awards zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s