Zeepkistenrace

Al bloggend komt men op de vreemdste plaatsen, gisteren bijvoorbeeld was ik een “vriend van Red Bull”. Mocht ik met Daantje naar de zeepkistenrace in Brussel. Heel erg geamuseerd en in schoon gezelschap gekeken naar de zeepkistenracers vanop een mooie, droge, goed van nat en droog voorziene plek langs het parcours aan de Kunstberg.

Er was snelheid:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Er waren grappige deelnemers, en halflollige, en jolige, en karnavaleske.:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Er was schoon vertier:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Hoedjes:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Er was een miss België, en Tom Waes aan de micro, Pieter Loridon in de VIP, Jim TV aan de aankomst:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Er was muziek en champagne, vuurwerk en rook:

Red Bull Zeepkistenrace 2012

Er was slapstick rond het parcours:

Er waren grappige crashes. En spijtig genoeg ook een valse noot op het einde, toen de voorlaatste deelnemer bijzonder hard crashte in de laatste bocht en de ambulance mocht uitrukken. Hopelijk heeft die mens zijn nek niet gebroken.

En er was lekkers voor Daantje (uit het blote hoofd som ik even op: broodjes met worst, een suikerwafel, een bordje fruit met chocolade, een suikerspin, een frambozenijsje, cake, afijn #goodparenting) en voor mij (Red Bull, Desperados, en Corona à volonté, afijn #goodparenting). Perfect dagje uit met zoonlief, eigenlijk. Grijs en koud weer, de enige smet. De zeepkisten duidelijk niet van het merk Sunlight.

En ik denk dat ik mijn blogposts de volgende weken maar d’office ga beginnen met “Al bloggend komt men op de vreemdste plaatsen, gisteren bijvoorbeeld“, want er zit nog het een en ander aan te komen. Om van de achterstand in nog niet te spreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s