#wijvenweek: Guilty pleasures

Allez hup, dag 1 van de wijvenweek is nauwelijks verteerd, of daar is dag 2 al. Thema: Guilty Pleasures en Kleine Kantjes.

Kleine kantjes, daar kan ik kort over zijn. Heb ik niet. Muhahaha. Alles aan mij is XXL. Muhaha. En zelfs als er al bepaalde kantjes iets minder groot geschapen zouden zijn dan verwacht, nog altijd de strohalm dat het niet de grootte van de kantjes is die er toe doet, maar wat ge er mee doet. Muhaha.

Over dus naar de Guilty Pleasures. Calvinistische moraal, dat elk pleziertje ook weer schuld moet inhouden. Dat elke praline moet smaken naar de extra gram op de weegschaal. Genieten gelijkstellen aan ons afhouden van de Heer. I plead not guilty, your honour, i plead pleasure.

Alhoewel. Soms voel ik me toch ook wat schuldig. Als ik op deze blog zit te wijvenweken, en zo mijn vijf Zooey Deschanel Tumblrblogs weeral eens een beetje veronachtzaam. Of als ik met mijn kinderen speel, en dan geen tijd heb om de Zooey Deschanel Wikipedia-pagina van wat nieuwe feiten te voorzien. Als ik een of andere nieuwe cd iets te veel speel, en zo weeral She&Him brutaal links laat liggen. Als ik een rommelen in de tuin en aan het eind van de dag weeral de kans gemist heb om een poster bij te hangen op mijn Zooey Deschanel slaapkamertje. Als ik komeneten op televisie kijk en zo die avond maar twee keer naar 500 days of Summer kan kijken.

Een gedachte over “#wijvenweek: Guilty pleasures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s