∞ What Really Happened Aboard Air France 447

Twee jaar geleden stortte een Airbus 330 van Air France in de Atlantische Oceaan. Nu komt boven water waarom, de zwarte doos werd namelijk gerecupereerd. Zwaar weer en falende instrumenten, de oorzaak van de problemen. Falend menselijk inzicht en slechte communicatie, de oorzaak van het niet oplossen daarvan, en dus de crash. Parbleu.

Een gedachte over “∞ What Really Happened Aboard Air France 447

  1. In mei kwamen de eerste berichten in de pilotenwereld binnen. Toevallig was ik met een piloot op weekend… Dit kon hij niet goedpraten, en ’t ging niet over communicatie. Iedere persoon in die cockpit had moeten weten dat die ene het vliegtuig aan het stallen was. Basisfout noemde die piloot het zelfs. 
    Dit is erg… en dit was niet het eerste incident met Air France piloten. Gebrek aan discipline en onkunde troef daar. Tot dat weekend was ik fan van Air France, nu durf ik bij hen gewoon niet meer boeken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s