The Hairy Mountains

Gisteren te gast in De Laatste Show: Selah Sue. En çoike van Thuis, en Benoît Poelvoorde, en het buitenaardse frans accent van Michiel Devlieger, maar passons.
Portie hoogmoed, beetje grootspraak, vaatje talent, maar bovenal een zeer ferme stem: dat we van Sanne Putseys en haar raggende muffin nog gingen horen stond al een jaar of twee vast.

Maar nu zijn we dus 2 jaar later, en lijkt er eigenlijk nog zo weinig veranderd. Ze heeft met Moby en met Triggerfinger gespeeld, Prince ontmoet, een nummer met Cee-lo Green ingezongen. Maar voor de rest? Ze werd de nieuwe Duffy genoemd, toen ze kwam piepen. Genoemde Duffy heeft ondertussen allang weer een nieuwe plaat uit.

Heur haarstijl, daar zijn er wel ontwikkelingen aan gebeurd. Mocht ze ooit een begeleidingsgroep bijeen puzzelen, heb ik al een suggestie voor de naam: Selah Sue & The Hairy Mountains. Of als het in het Nederlands moet: Sanne Putseys en de Haren ten Berge.

Vraag me trouwens af of dat klimatologisch wel helemaal verantwoord is. Nu ja, als met een delegatie van 100 Belgen naar Cancùn vliegen ter bestrijding van de klimaatopwarming een goed idee is, kan het gat in de ozonlaag die spuitbussen voor Selah Sue’s kapsel ook nog wel hebben.
Kwam Selah trouwens daarnet nog tegen, in het barbiehuis van Maud. Lookalikes:

Lookalikes: Selah Sue

3 gedachten over “The Hairy Mountains

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s