N-VA rekruteert

Dit weekend in de gazetten: “N-VA zoekt ruim 80 medewerkers met advertentie”

De N-VA schakelt een versnelling hoger in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Vandaag verschijnt in Jobat en Vacature een advertentie van de partij voor het aanwerven van medewerkers onder de titel ‘Maak samen met de N-VA werk van een sterk Vlaanderen’.

Beroepsmisvormd als ik ben, snel eens kijken op de website van mijn broodheer VDAB, om te zien of die vacatures daar ook te vinden zijn. En jawel, ze staan erop. Screenshot:

N-VA recruteert

Universitair fractiemedewerker, persoonlijk medewerker parlementslid, adviseur studiedienst … the lot. Maar let vooral op nummer 11. Bart de Wever mag blijkbaar ook een persoonlijk medewerker aanwerven.

2 gedachten over “N-VA rekruteert

  1. De waarschijnlijke N-VA’ers die minister zullen worden indien een Federale regering gevormd wordt zijn misschien Ben Weyts, Jan Jambon, Huub Broers, aangezien N-VA over 3 posten zal besckikken en dan ook enkele Staatssecretarissen. Ik denk dan ook dat de Ministerie van Sociale Integratie, de Ministerie van Werk en de Ministerie van Binnenlandse zaken de N-VA terecht komt… Wait and see!

    Like

  2. De waarschijnlijke N-VA'ers die minister zullen worden indien een Federale regering gevormd wordt zijn misschien Ben Weyts, Jan Jambon, Huub Broers, aangezien N-VA over 3 posten zal besckikken en dan ook enkele Staatssecretarissen. Ik denk dan ook dat de Ministerie van Sociale Integratie, de Ministerie van Werk en de Ministerie van Binnenlandse zaken de N-VA terecht komt… Wait and see!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s