Antennagate

Wil degene die de Mojo van Steve Jobs gestolen heeft die anders eens dringend terug aan zijn rechtmatige zwartecoltruidragende eigenaar bezorgen, alstublieft. Dank u. ’t Was leuker toen Apple nog superieure marchandise afleverde. Naar wie moeten onze technofiele generatie anders opkijken.

Samenvatting van de felbesproken persconferentie van vorige vrijdag: er is niks mis met de gsm-ontvangst van de iPhone 4, èn we hebben er nauwelijks klachten over gehad, èn èlke phone heeft het, èn ge krijgt een gratis hoesje om dit niet bestaand probleem waar niemand klachten over heeft dat zich dus bij echt èlke phone voordoet simpel uit de wereld te helpen. Kortom, als er iets scheelt met de ontvangst van de iPhone4 is het een teveel aan ontvangen kritiek en een tekort aan ontvangen juichberichten.

Verdient navolging:
Persconferentie van de ambtenarenvakbonden: OK, de ambtenaar werkt niet, maar hij heeft wel een gratis hoesje rond de fles in zijn schuif.
Persconferentie van de kettingleverancier van Andy Schleck: OK, hij werkte niet, maar we bieden Andy nu wel geheel gratis een gratis hoesje om geen vettige vingers meer te krijgen.
Persconferentie van de NMBS: OK, het spoor in België werkt niet, maar reizigers krijgen wèl al jaar en dag een gratis hoesje voor hun abonnement (weliswaar zonder de mogelijkheid naar deze maatregel te linken).
Persconferentie van de Belgische regering: OK, deze regering heeft nooit gewerkt, maar er zit nu wel een gratis Europees hoesje van lopende zaken rond.
Persconferentie van de impotentente echtgenoot: OK, hij werkt eigenlijk niet, maar het hoesje zit er wel al rond, voor ’t geval dat. Sad trombone.

Ach, allemaal een beetje overroepen qua probleem, lijkt me, maar toch alweer een serieuze deuk in het blazoen met Applelogo. Kuch. Itunes. Kuch. Flash. Kuch. Google. Kuch. Kuch.

Voor het overige raad ik u ten zeerste de schrijfselen van Fake Steve Jobs aan (over dit antenne-akkefietje bijvoorbeeld met There is no spoon). Toegegeven, met zo’n briljante imitator kunt zelf ge niet half slecht zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s