Nu durven veranderen

Wat ik me afvraag: hoeveel mensen zouden er al op dieet gegaan zijn na het zien van de Bart De Wever-affiche in deze verkiezingscampagne?

Nu durven veranderen

Oeps, ik bedoel deze:

Nu durven veranderen

Nu Durven Veranderen, echt, want dat het zò niet langer kan ziet iedereen. Wel spijtig dat het Michelinmanneke “Bibendum” is gedoopt, “Friturandum” ware ook mooi geweest.

Eigenlijk wel een briljante slogan dat “Nu Durven Veranderen“, toch in combinatie met die NVA-koppen erbij. Ge moet maar durven. Het lijkt wel reclame voor “Extreme Makeover, the Hopeless Edition“.

BTW: de laatste die met de slogan “Nu durven veranderen” uitpakte, dat was Geert Lambert (“Durven veranderen, nu”). De volgende verkiezingen staat BDW dus mogelijk niet meer aan het hoofd van de NVA, maar ergens met een knoop in zijn maag op een bioboerderij in Bachten-de-Kuppe. Ik kan het Denken!, maar ’t is aan Bart om te Durven! en te Doen!.

Een gedachte over “Nu durven veranderen

  1. beste bart de wever mijn naam is peeters daphne ik werkt full-time en ben cronische astmapatient ik moet ventolin en mijn flexotide altijd met voorschrift gaan halen bij de de dokter en dat kost mij altyd 25 euro bij de dokter en dan nog eens 1,35 euro voor mij ventolin en 10 euro voor mij flexotine alles tesamen voor een bedrag van 36,35 euro mijn flexotine is het duurste waarom moet ik zoveel betalen voor een puffer met voorschrift als ik zonder voorschrift kan gaan halen ik kan ook niet zonder mijn medicatie u motto is NU DURVEN VERANDEREN dus moet alle medicatievoorschriften ook veranderen want anders kunnen we al ons medicatie niet meer betalen met voorschriften ik moet ook regelmatig op controle voor mijn luchtwegen bij de dokter en dat kost mij toch een bom geld en ik zou graag terug eens een gevechtsport maar ik heb vrees da ik niet meer kan doen wat moeten we doen als astmapatienten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s