Safesearch

Heeft er iemand tips om uit de ban van Google te geraken? Ik zit daar namelijk sinds een paar weken in. Zoek – zelfs iets onschuldigs – en ik sta niet meer in de zoekresultaten als bij u “Safesearch” aan staat.

God (de puritein!) weet om welke redenen. Want ik heb het hier toch bijzonder deftig gehouden, de laatste weken/maanden? Toch? En vroeger hield ik het wel eens minder deftig, maar dan toch altijd om er de draak mee te steken. Toch?

En ik vind dat niet fijn. Want een blik in het luikje “Zoekwoorden die bezoekers gebruikten om uw site te vinden” van mijn statistieken levert nu een ongevraagde blik in de onderbuik van het internet. En ge kunt dat niet ont-zien, dat soort dingen.

Ik zelf zie maar vier uitwegen:

Ofwel vind ik een manier om iedere surfer op de wereldbol te overtuigen om in Google zijn settings te veranderen van “Safesearch on” naar “Use moderate filtering”. Te beginnen met u.

Ofwel overtuig ik Google van hun misstap. Mijn mailtje – via de Google Webmaster Tools – is al onderweg:

Yo Googlers (or is it G-men?)
Wassup? You f*ckers f*cked up mah site pretty bad! Just because y’r momma’s a real SAINT who has immaculately concepted each and every one of you f*cking geeks, doesn’t mean the rest of the world is as narrowminded and sexless as you. Houbi.com is legit, man. Check it out. And get your f*cking filter outta here. For f*cking adsense’s sake.

Ofwel verander ik dat hier – nu ik het label toch heb – in een site die NSFW is van voor tot achteren. D’r zou daar veel volk naar komen kijken. Zowel van voor als van achteren.

Ofwel – en daar hoop ik us op – vertelt u mij dat er daar een geheime procedure voor bestaat. Een manier om terug in de Google-gratie te vallen. Een online biechtstoel, waar ge wordt vrijgesproken van zonden. Een weesgegroetje, drie onzevaders en uw HTML eens spoelen, en we spreken er niet meer over.

4 gedachten over “Safesearch

    1. Neuh, dat gaat u misschien wat GoogleJuice (formerly known as PageRank) doenverliezen, zodat ge lager in de zoekresultaten terecht komt. Maaradvertenties zetten u niet op de zwarte lijst.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s