Mag ik uw kussen?

Kussen met BV’s, het lijkt het thema van de week, wel.

Met de verrassende gast van Bart Peeters in het Canvasprogramma “Mag ik u kussen?” bijvoorbeeld. Waarbij de volbloed hetero’s Adriaan van den Hoof, Bart Cannaerts en Dimitri Leue naar de hand van fulltime homo showbizz Bart moesten dingen. Hilarity ensued. En iemand is zo vriendelijk geweest de integrale uitzending op YouTube te pleuren:

En nu weer in de mailbox, met een oproep:

Ik wil je graag om een gunst vragen: Ik werk voor het reclamebureau Happiness Brussels en we doen een campagne tvv SOS Kinderdorpen ism Sleepy. Een kleine 30 BV’s veilen hun kussen. De opbrengst van die veilingen gaan integraal naar kansarme Belgische kinderen die uit hun gezin weggehaald zijn. Die BV’s zijn onder andere Virginie Claes, Erika Van Tielen, Jean-Marie Pfaff, Lady Linn, Jonas Geirnaert en nog een heel deel anderen. De actie is bezig van vandaag en loopt nog tot 29 april. Het zou fantastisch zijn moest je iets op je blog zetten over deze actie. De URL van de site is www.mijnkussen.be

Bij deze. Als u het bed altijd eens hebt willen delen met de roos van Roos van Acker, wat rosse restanten van Erika Van Tielen, alcoholwalmen van Koen de Graeve of Werner De Smedt, bedwantsen van Antony Arandia, baardstoppels van Roel Vanderstukken, lipstickresten van Marleen Merckx, lange grijze lokken van Guy Swinnen, kwijl van Jean-Marie Pfaff, haartjes van de poes van Joyce De Troch, of wat restantjes parfum d’amour van Veerle Dobbelaere, grijp dan snel uw kans. Het is tenslotte voor een goed doel. Doen!

En dan nog een derde soort kussen met BV’s. Van de soort “ge kunt ze kussen”, door B(H)V’s aan weerszijden van de uit haar diepe slaap gewekte taalgrens. Faciliteiten, uitbreidingen, benoemingen, betonneringen… en het enige dat gesplitst wordt is teveel vijandsdenken, door onze maag.
Mag ik uw kussen? ik wens door deze politieke crisis te slapen, maak me wakker als het land gesplitst is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s