Wijlie weg

Er zijn voordelen aan het hebben van een roedel kleine kinderen: zij zijn immers vrijgesteld van de pain-in-the-ass-voor-de-portefeuille genaamd leerplicht, en kunnen dus ook tijdens het schooljaar gaan en staan waar zij willen. En hun ouders dus ook.

Er zijn ook nadelen aan het hebben van een roedel kleine kinderen: zij zijn immers vrijgesteld van goeie manieren op restaurant, interesse voor cultureel hoogstaande bezienswaardigheden, het hebben van geduld of inlevingsvermogen.

Vandaar ons plan deze voor- en nadelen van het hebben van een roedel kleine kinderen te combineren: vakantie buiten de schoolperiode, maar met kinderprogramma en -opvang. CM, Intersoc en de Oekkivakantie to the rescue.

Zonneschijn FTW, was hier het motto, vandaar dat we kozen voor Saint-Pierre la Mer. Een kuststadje niet ver van Narbonne, voor de Frankrijkonkundigen te situeren aan de Middellandse Zeekust, maar aan de andere kant dan de Côte d’Azur, bijna in Catalonië. Het land van de Katharen, Occitanië, het land van Aude, van Carcasonne en het Canal du Midi. Bref, met zonneschijn dus.

Huiszitster geïnstalleerd dus, en wijlie weg. De komende dagen hink ik hier lustig achterop de dingen die we beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s