Weekendbijlagen

I did it!
1 uur en 34 minuten, en ik ben erdoor.

Voorspel:
8 u 15 : opstaan
8 u 25 : ontbijt
8 u 40 : in pyjama naar de brievenbus

The works:
8 u 42 : Begin de reguliere krant (Haai bijt man, Dimitri Verhulst over zijn schapen, afgesloten om 8 u 59 met De tien beste reality koppels ( op 1. Gringo en Ciska op 2, nu al: Pieter & Ghislaine)
9 u 01: DM Buitenland (voedselcrisis) en deGedachte
9 u 10: DM Reporter (reportage uit Tent City, het parket over Kuregem, de funderingstorens voor de off-shore windmolens)
9 u 30: Sport en de Financiële Morgen (de Belg is rijker dan ooit)
9 u 31: BisWeekend (interview met Eva de Roovere, Colruytkomiek Philippe Geubbels, nieuwe CD Tindersticks op komst)
9 u 40: DM Wax (Tom Waes laat zich waxen – beetje slap gelul als binnenkomer van deze nieuwe bijlage. Te dure spullen voor baby’s. Quote van de dag: Rudy de Smet van de Gentse Kinderwinkel Goldstar zegt er “Het probleem is dat ouders tegenwoordig overgeïnformeerd zijn“. Als u ooit in de Gentse Kinderwinkel Goldstar geweest bent, beseft u dat er voor die overinformatie maar één man hoogspersoonlijk zelf verantwoordelijk is, en die man is niemand minder dan dhr. Rudy de Smet himself. Een simpel vraagje over een Tripp Trapp levert je daar algauw een uitleg van een half uur over ergonomie, veiligheid, materiaalkeuze, groeiproces en de Zweedse economie op.)
9 u 50: Zeno (Bart en Pablo Peeters – leuk idee, weinig leuk interview – Yves Leterme – geeuw, nog een kop koffie – de ouders van Joe van Holsbeeck – bitter en boos – en Wouter De Prez over de Stock Américains)
10 u 10: Vamos ( met de fiets wereldsteden bezoeken – no thanks – couchsurfing.com – de vijf beste stiltehotels)
10 u 11: DM Magazine ( Op zoek naar de plaatsen waar Springsteen over zingt, Gadgetblogs besproken – “DMM zette haar geekbril op en nam vier gadgetblogs onder de loep“, waarna er twee gadgetblogs besproken worden, en twee eigenlijk helemaal niet-gadgetblogs (boingboing en techCrunch)
10 u 15: Vacature (de wekelijkse aanfluiting van het gat in het dennenbos dat hier ongevraagd beland, vandaag 166 bladzijden! Blijft ongelezen, op de laatste bladzijde na, niet meteen An’s sterkste column though)
10 u 16: Oef.

Ben ik de eerste?

De vernieuwde weekendkrant van de Morgen. 88 bladzijden krant + 166 bladzijden Vacature + 68 bladzijden DM Magazine. 878 gram!

Het weekend kan beginnen.
Naar ’t schijnt wordt het mooi weer vandaag. Waar heb ik dat ook weer gelezen? Waarom zit er eigenlijk geen DM Weer bijlage bij? En waar zijn mijn vriendin en mijn kinderen ondertussen eigenlijk naartoe? Die liepen hier daarstraks toch nog rond?

2 gedachten over “Weekendbijlagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s