Tomtesterom: BV’s in hun blootje

Vorige zondag ging op één het nieuwe programma Tomtesterom van start. Wekelijks gaat Tom Waes (Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw …) een nieuwe uitdaging aan, om met een “how to”-handleiding in de hand te proberen om iets te doen of te worden. In de – geestige – eerste uitzending probeerde hij zijn roeping als paparazzo.

Maar ook het publiek kan meedoen: “Tom daagt jou uit! Na elke aflevering daagt Tom jou uit om nog straffer uit de hoek te komen dan hijzelf … Wie het meest opmerkelijke filmpje of foto instuurt, wint een leuke prijs. ” Ranzig idee, en de BV’s kunnen er niet mee lachen (Bij de 400 inzendingen onder andere Freya Van den Bossche in Portugal, Bart de Wever op een konijn, Willy Sommers in zijn zwembroek …)!

Meer motivatie had Bibi (zo heet de paperazzo in mij, een vettig ventje!) niet nodig om zijn camera boven te halen en op zoek te gaan naar de smeuigste plekken om BV’s te betrappen. En wat is er smeuïger, zo dacht die paperazzo in mij, dan te proberen ze te fotograferen “in hunne pure”.

Na de break of doorklik vanuit de RSS, de opmerkelijke oogst van een blitzbezoekje aan de naaktstranden van Saint-Tropez, Cap d’Agde en een paar Griekse eilanden. Waar nogal wat Bekende Vlamingen, eens uit de ogen van het Belgische publiek, al hun kleren afgooien, en poedelnaakt rondstoeien op het strand, hun boot of in de sauna. Exclusieve en NOOIT GEZIENE NAAKTFOTO’S van nudisten als Jean-Marie Pfaff, Lucien Van Impe, Frank VanderLinden, Ishtar, Prins Filip en … dames opgelet … Tom Boonen!

De Jef van Jean-Marie

Betrapt! Jean-Marie Pfaff op zijn privé-jacht, genietend van de zon. Bibi stond paf van de onbeschaamdheid van deze blote Pfaff! Op de Franse naaktstranden heeft de VTM-coryfee precies geen reclame op zijn hemdskraag nodig.

Jean-Marie Pfaff (naakt)

De fraisen van Frank

Frank Vander Linden, de zanger van de vlaamse rockgroep De Mens, in een of ander debiel naaktspelletje in een nudistenclub. Ieder zijn meug, zegt Bibi wel eens, dus de meug van Frank gaan we hier ook niet veroordelen. De dame vooraan is wellicht een van die bloedmooie cellistes uit “de Tabel van Mendeljev”, maar na Frank zijn edele delen weggescrambled te hebben kan bibi precies niet meer op de naam komen.

Frank Vanderlinden (naakt)

De Flip van Filip

Prins Philip op het naaktstrand! Nogal eens ne primeur, niet? Een Saksen-Cobourg, in zijn blootje. De dame rechts kent Bibi niet, maar dat het Mathilleke niet is, dat is zeker! Een geheime romance? Een heet liefdesavontuur? Of een praktijkcursus “zich in het publiek losser en minder stijf leren gedragen”?

Prins Philip (naakt)

de Lu van Lucien

Lucien van Impe in de sauna! Onze laatste tourwinnaar werkt zich in het zweet. En op de bovenste bank natuurlijk, zo kennen we onze klimgeit met de bolletjestrui. Maar zo bloot zag u hem nog nooit…

Lucien van Impe (naakt)

Ishtar, o is het dat maar?

In de blote mens in het midden herkent u ongetwijfeld ook Michel Vangheluwe, de zotte kwiet die met Ishtar België gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Hij vertegenwoordigt ons precies nu al op de naakstranden van Europa! Kan dit zomaar? Soetkin Baptist kon Bibi ongelukkigerwijs niet op de foto krijgen.

Michel Vangheluwe (naakt)

Het Jommeke van Tommeke

Als uitsmijter, voor de dames onder ons ook eens een nog-niet-uitgezakt, nog-niet-oud-geworden exemplaar van het mannelijke geslacht: Tommeke Tommeke. Ja, ook onze nationale wielertrots Tom Boonen blijkt in zijn vrije tijd de nudistenstranden onveilig te maken met zijn jongensachtige glimlach en getrainde lichaam. Hou uw minderjarige dochters daar dus weg, vaders en moeders van Vlaanderen!

Tom Boonen (naakt)

Voilà, als Bibi daarmee de Tomtesteron-prijs van beste paperazzo voor Tomtesterom niet wint, dan weet ik het ook niet meer.

Als de grenzen van de privacy van BV’s dan toch verlegd moeten worden, dan maar ineens volledig. En als Lilith via haar blog bij de Story gaat werken, dan kan Bibi misschien wel aan de slag bij Blik?

Overigens, en als u dit nog niet doorhad bent u misschien wel een oen, geen van de afgebeelde personen zijn degenen die hier beschreven zijn. Gewoon de oogst van wat zoeken naar “nudist” op Google, nadien iets “zediger” gemaakt met de Mosaic-filter in Photoshop, voor de rest niks aan veranderd.

Update (De Standaard):

De VRT maakt vroeger dan voorzien een einde aan de wedstrijd die gekoppeld was aan het programma Tomtesterom en waarbij het publiek foto’s van BV’s mocht inzenden. Niet iedereen was even opgezet met de wedstrijd en er kwamen nogal wat negatieve reacties. Hoewel de VRT deze morgen nog verklaarde dat er niet veel aan de hand was, heeft de directie van de openbare omroep nu toch beslist de wedstrijd stop te zetten. De foto’s worden offline gehaald. ‘Omdat het imago van de VRT ons meer waard is dan een wedstrijd die 1 week loopt, zetten we deze opdracht van Tomtesterom stop’, luidt de mededeling op de site. Het tv-programma zelf blijft doorlopen.

3 gedachten over “Tomtesterom: BV’s in hun blootje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s