Milow

Breaking news bij De Standaard:

Milow – alias Jonathan Vandenbroeck (26) – is maandag aan de kant gezet door de politie. ‘Ik was onderweg naar mijn cd-voorstelling in de Brusselse AB toen ze mij een zandweg in dwongen’, vertelt de Leuvense zanger. ‘In mijn straat gebeuren de jongste tijd nogal veel inbraken en omdat ik met een verduisterde bestelwagen rij, werd ik vrij agressief aangepakt. Niet dat de agent mij herkende, maar toen mijn tourmanager You don’t know begon te zingen, werd hij gelukkig wat vriendelijker.’

Amai, wat een omhooggevallen stukske vlaamse zanger met pretenties is me dat? Dat wint vorige week eens 3 MIA’s en neemt al dadelijk personeel in dienst om zijn grootste hit te zingen, of wa?
En hij mag van geluk spreken dat de agent dit “You don’t know” niet opnam als “smaad voor de arm der wet”. D’r hebben er al voor minder een nachtje in de cel moeten slapen, ventje… 😉

Meer Milow vindt ge op zijn blog bij De Standaard.

Knappe nieuwe single “Dreamers & Renegades” overigens (hier in een unplugged versie bij Lux):

Een gedachte over “Milow

  1. Ik weet niet in hoeverre het voor te lachen was, maar ik vind Milow zo ongeveer de enige Vlaamse artiest die niet omhooggevallen is. Denk dat de journalist eerder wat vrijheid genomen heeft bij het schrijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s