Een t-shirt van bamboe, iemand?

Dringend tijd voor eens wat updates. Een griepedimie heeft hier ten huize houbi immers wreed om zich heen gegrepen, niet in de laatste plaats op mijnheertje houbi hemzelve. Rotsnot. Braakmisselijk. Koortswaan. Dat soort dingen maken hier de orde van de dag uit. Maar de dingen staan niet stil, en wachten vol ongeduld op onknopingen.

Eerstens: Bamboe was inderdaad het antwoord.
De mysterieuze t-shirt affaire ging dus om een door robin wauters in elkaar gestoken campagne voor Mobboa, een bedrijfje dat producten op basis van bamboe verkoopt.
Enkele dagen na mijn post kreeg ik dan ook volgend mailtje van Nick:

Van hartelijk geproficiatteerd met uwen spitsenvondiggeit, Houbi. Ik ging er zelf niet opgekomen zijn. Hopelijk heeft blogminnend België het geweten : je kan ecologisch verantwoord consumeren door bamboetextiel te kopen : veel minder vervuilend dan gewoon katoen en supercomfortabel (zacht, vochtabsorberend). Spread the word zou ik zeggen.

Je bent terecht de gelukkige winnaar” van een MOBBOA t’shirt en je krijgt er bovenop nog 5 bij om…bvb. weg te geven. Kijk maar eventjes op mijn site bij “producten”, dan “merkkledij MOBBOA” en kan je het damesmodelletje (één kleur) en het herenmodel (twee kleuren) bekijken. Laat me weten welke shirts je wil in welke kleuren en maten en vermeld je adres zodat ik je het snel kan opsturen.

Veel plezier ermee ! “Bamboo is good for you”

Nick Verhulst zaakvoerder MOBBOA

Via zachte sociale druk ben ik ondertussen al 3 van de weg te geven t-shirts kwijt. Maar kan ik er dus wel nog twee weggeven. Aan jullie, mijn trouwe (?) publiek. Winkelwaarde 25€!
Wie zin heeft om eens een bamboe rond de bast te passen, kan er eentje winnen.
Hoe? Ik geef ze weg aan degene die vandaag of morgen een commentaar plaatst op deze blog (dus niet noodzakelijk op deze post, take a pick), die getuigt van de grootste spitsenvondiggeit.
Ik contacteer de twee leukste comment-gevers via mail (dus zet zeker een correct mailadres, het wordt niet gepubliceerd).

Succes!

P.S. Voor de twitter-addicts: het gaat dus niet om een van de in de campagne gebruikte t-shirt met “What are you wearing” erop. Wel om een t-shirt met het merk Mobboa erop. Volg de instructies uit de mail van Nick om ze te zien…

5 gedachten over “Een t-shirt van bamboe, iemand?

  1. Pingback: Hold your horses
  2. Dag Houbi,

    nog steeds geen 5 t’shirts kwijt geraakt ? Zeg maar wat ik wanneer moet opsturen. Beloofd is beloofd. Je houdt de rest gewoon voor jezelf. Je zal zien, je wordt verliefd op bamboo wear. Laat met iets weten aub ! Ik houd van aferonde dingen… Nick

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s